Koçarlı’da uzun süredir çözüme kavuşturulamayan yol ve üstyapı sorunları, kentin çehresini bozmaya ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamını zorlaştırmaya devam ediyor. İlçe belediyesinin sorumluluğunda bulunan birçok sokakta parke taşlarının bozulduğu, yolların çöktüğü ve zemin bütünlüğünün tamamen kaybolduğu gözleniyor.
Kilit parkeler kırık, yollar çukur içinde
Mahalle aralarındaki sokaklarda çekilen görüntüler, yaşanan ihmali gözler önüne serdi. Kazılan veya tahrip olan yolların üzerine atılan geçici yamalar, kısa sürede bozulurken sokaklar adeta çukur ve taş yığınına dönüştü. Hem araç sürücülerinin hem de yayaların ulaşımda büyük sıkıntı yaşadığı sokaklarda, özellikle yaşlılar ve çocuklar için düşme riski oluşturan engebeli zemin dikkat çekiyor.
"Kalıcı çözüm istiyoruz, geçici yamalar işe yaramıyor"
Bozuk yollar yüzünden araçlarında sürekli maddi hasar oluştuğunu belirten ilçe sakinleri, defalarca bildirmelerine rağmen belediye ekiplerinin kalıcı bir çalışma yapmadığını ifade etti. Geçici çözümler yerine sokakların baştan sona yenilenmesini isteyen Koçarlılılar, Belediye Başkanı Özgür Arıcı ve belediye yönetimine tepki göstererek temel hizmetlerin bir an önce aksatılmadan sunulmasını talep ediyor.












