12:21 Asayiş

Aydın’ın Köşk ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Gölcük’ün oğluna ait işyeri kimliği henüz bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı.

12:14 Aydın Haberleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tekstil Park, yaz aylarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Yeşil alanlarda serinlemek için ailelerin buluşma alanı olan park, sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlara hem nefes aldırıyor hem de keyifli bir gün geçirmek için birçok fırsat sunuyor.

12:03 Aydın Haberleri

Aydın’da orman yangınlarını önleyici tedbirler çerçevesinde Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda tedbirler üst seviyeye çıkarılırken, fotokapanlar ve devriye ekipleri olumsuzluklara göz açtırmıyor.

11:47 Asayiş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde JASAT Timi tarafından yapılan operasyonda hakkında çeşitli suçlardan toplamda 27 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 saat önce Siyaset

AK Parti MKYK üyesi Umut Tuncer’in Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik açıklamalarına bir tepki de CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç’ten geldi. Başkan Dinç, “Asıl siz mahvettiğiniz ekonomi ile vatandaşı nasıl yoksulluğa sürüklediğinizi açıklayın” dedi.

18 saat önce Aydın Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer’in Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin SGK borçlarına yönelik açıklamasına yanıt verdi. Saatçı, “Kendisine tavsiyem şu beşli çetenin, devlete, bu millete olan borcunu bir hesaplasın da onu açıklasın!” dedi.

18 saat önce Asayiş

Aydın’ın Didim ilçesinde yapılan operasyonda 110 kilo kıyılmış tütün ve çok sayıda makaron ele geçirildi.

18 saat önce Asayiş

Aydın'ın Efeler ilçesinde otluk alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılırken, havadan ve karadan müdahale eden ekipler bölgedeki yerleşim yerlerini tehdit eden alevleri yoğun çalışmalar sonucu kontrol altına almayı başardı.

18 saat önce Aydın Haberleri

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle susuz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan patili can dostları için gerekli önlemleri alan “hayvan dostu” Kuşadası Belediyesi, kentin pek çok noktasına yerleştirdiği su kaplarının kontrolünü ve bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

21 saat önce Asayiş

Aydın’ın Söke ilçesinde faaliyet gösteren KİPAŞ kağıt fabrikasında 2 işçi kuleye çıkarak intihar edeceklerini söyledi.