Her geçen gün biraz daha gelişen ve kullanım alanları genişleyen yapay zeka için çeşitli eğitim dalları da sayısını arttırıyor. Özellikle yazılım gibi bölümlerin gelecekte daha çok iş imkanının olması öğrencilerin bu alanlara meyletmesini sağlıyor. Bu kapsamda öğrencilerin yeterliliklerini arttıracak, deneyim kazanmalarını sağlayacak staj başvuruları başladı. Program hakkında tüm detaylar haberimizin devamında...  

Üniversite 3. sınıf öğrencilerinin katılım sağlayabileceği Türkiye Bilişim Vakfı platformlarından ‘Başlangıç Noktası’ koordinasyonuyla hazırlanan staj programının son başvuru tarihleri 27 Şubat olarak açıklandı. 15 Üniversite öğrencisinin kendi tercihleri ile uzaktan veya fiziksel olarak Türkiye İş Bankası’nın Yapay Zekâ Fabrikası, Softtech ve Insider’da deneyim kazanabilecekler.  

AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti.. Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti.. Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?

Staj projesinde adaylar başvuru süresi boyunca yetkinliklerini görmelerini sağlayan test ve envanterlerin yanı sıra, eğitimler ve jüri mülakatlarına katılım sağlayacaklar. Satj programından önce adaylara bazı eğitimler sunulacak. Bunlar Enocta platformu üzerinden uzman kişiler tarafından verilen çevrimiçi video eğitim içerikleri ile sağlanacak. Ayrıca Youniverse ve Wext de İngilizce içerikleri ile stajyerlere destek olacak.  

27 Şubat’a kadar devam eden başvurular Microfon ve Youthall platformları üzerinden alınıyor.