Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nazilli’de ulaşım konforunu artırmak amacıyla Ordu Caddesi’nde kapsamlı yenileme çalışması başlattı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalarda mevcut parke taşları sökülürken yolun asfaltla kaplanması ve kaldırımların yenilenmesi planlanıyor.
ORDU CADDESİ’NDE TRAFİK KONTROLLÜ
Çalışmalar nedeniyle Ordu Caddesi’nin bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Bölgede ulaşım, ekiplerin kontrolünde tek şeritten sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri istendi.
PARKLAR VE UZUN ÇARŞI DA YENİLENECEK
Nazilli’deki çalışmalar Ordu Caddesi’yle sınırlı kalmayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin programı kapsamında 23 Nisan Parkı, Atatürk Parkı ve Uğur Mumcu Parkı’nda da çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmaları yapılacak.
İlçenin önemli ticaret noktalarından Uzun Çarşı’da da kapsamlı yenileme çalışması gerçekleştirilerek bölgenin daha modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.





