Projenin ilk etabı olan ve geçtiğimiz aylarda yine Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete sunulan Aydın Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan güzergah ile de İzmir Bulvarı üzerinden bağlantı sağlandı.

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (4)

Yeni yolun hizmete alınmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım daha akıcı hale gelirken, vatandaşların şehir merkezinden Aydın Şehir Hastanesi’ne ulaşımında da alternatif bir güzergah oluşturuldu.

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (10)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde alt ve üstyapı yatırımlarının devam edeceğini belirtti ve “Aydın Şehir Hastanesi’ne ulaşımda alternatif bir güzergah oluşturan, Efeler ile İncirliova ilçelerimiz arasında yeni bir alternatif yol oluşturan Turgut Özal, Zeytin Dalı ve Kızılçay Bulvarlarımızda çalışmalarımızı tamamladık.

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (9)

Önümüzdeki yıllarda hizmete alacağımız Kuzey Çevre Yolu projemizin de ilk etabının bağlantısını sağlayacak olan yolumuzun Aydınımızı hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (7)

Kentimizin ulaşımını rahatlatacak yatırımlarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (8)Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (5)Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (6)Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Ulaşımına 250 Milyonluk Yatırım.. Yeni Güzergah Açıldı (3)