BTÜ’nün yol haritası belirleniyor BTÜ’nün yol haritası belirleniyor

AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?

AÖL kayıt yenileme ne zaman sorusunun yanıtı adaylar tarafından araştırılıyor. Yapılan duyurunun ardından AÖL kayıtları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan tarihlerde ve kılavuz bilgileri doğrultusunda gerçekleştirilecek. Öğrenciler, ders seçimlerini Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden tamamlayabilecek. Peki, Açık öğretim Lisesi (AÖL) kayıtları ne zaman, kayıt yenileme nasıl yapılır, sınav ücreti ne kadar?

AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME TAKVİMİ

Açıköğretim Lisesi 2023 2024 3. dönem kayıt işlemleri 19 Nisan'da başlayıp 13 Mayıs'a kadar devam edecek.

AÇIK LİSE KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR, NEREYE YATIRILACAK?

Kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 250 (iki yüz elli ) TL sınav katılım ücretini MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracak.

Kaynak: f5haber