Mersin'de yaşanan ve büyük tepki toplayan tavuğa tecavüz olayı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Ünlü sanatçı Haluk Levent de konuya ilişkin bir paylaşım yaparak yardım istedi. Levent, "Yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin" dedi.

Olayın Ayrıntıları

Benzin, Motorin ve Otogaza ÖTV Zammı Geldi Benzin, Motorin ve Otogaza ÖTV Zammı Geldi

Mersin'in Toroslar ilçesinde bir şahıs, tavuğa tecavüz ederken cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Mahalle muhtarı ve polis ekiplerine yapılan şikayet sonrası Mersin Emniyet Müdürlüğü harekete geçti ve şüpheli gözaltına alındı. İmece Gazetesi’nin haberine göre, M.S. isimli şahıs emniyetteki ifadesinde "bir anlık hislerinin kurbanı" olduğunu iddia etti. Mersin Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen M.S., "Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haluk Levent'in Çağrısı

Olayın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldıktan sonra Haluk Levent de bir paylaşımda bulundu. Levent, ““Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Bu Rezaleti Konuşuyor Tavuğa Tecavüz Etti

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.