Aydınlı imam emekli oldu, muhtar seçildi Aydınlı imam emekli oldu, muhtar seçildi
Mevsim geçişleri bana sadece hayatımıza başlangıçları getirdiği için değil, aynı zamanda aylar boyunca giydiğimiz kıyafetlere veda edeceğimiz için de heyecan veriyor. Ne yalan söyleyeyim, uzun bir kışın ardından kalın ve kaba botlarımızdan kurtulacağımız için özellikle mutluyum. 2024 sezonunda hem aksesuarlarda hem de kıyafetlerde daha feminen ve zarif parçalar dikkat çekiyor. Sezonun ayakkabı modelleri de bu havaya eşlik ediyor. Öne çıkan altı modele göz atalım.

Balerin havası: ‘Balletcore’ (bale dünyasından ilham alan trend) akımı moda dünyasını etkilemeye devam ediyor. Babetlerin bu sezon klasik, kurdeleli, yuvarlak burunlu modelleri de var, sivri burunlu tasarlananları da... Mary Jane’ler de çok popüler. Her iki model de zarif ve şık havasıyla hem iş hem gündelik stillerde kullanmak için ideal.

Saten doku: Prada ve Altuzarra podyumlarında bebek mavisi ve lime yeşili tonlarında karşımıza çıkan saten ayakkabılar farklı markaların mağazalarına da girdi. Hem babetlerde hem de topuklu ayakkabılarda gördüğümüz saten dokular görünüme anında şıklık katıyor. Özellikle gece ve davet stillerinde tercih edilebilir.

Kaynak: f5haber