İddiaya göre, Montella görevini sürdürecek ancak teknik ekipte önemli değişiklikler yapılacak. Eylül ayında başlayacak Uluslar Ligi maçları öncesinde teknik heyetin yeniden şekillendirilmesi planlanıyor.

Haberde yer alan bilgilere göre, teknik ekibe deneyimli bir mentörün dahil edilmesi hedeflenirken, Montella'nın kadro tercihleri konusunda daha esnek bir yaklaşım benimsemesi bekleniyor. Ayrıca son dönemde uygulanan santrforsuz oyun anlayışının da yeniden değerlendirileceği ifade edildi.

Öte yandan atletik performans ekibinde de değişiklik yapılmasının gündemde olduğu belirtiliyor.

"İstifa etmeyeceğim"

Montella, "Ben takımı her iki turnuvaya da soktum. Çok motiveyim. Sayın başkanın ve futbolcuların desteği benim için yeterli. Ben bir profesyonelim, yıllar içinde kalbimi ortaya koydum. Tutkuyla zamanımı buna adadım. İstifa edeceğimi soruyorsanız bunun cevabı hayır. Hala enerjim var, hala heyecanım var. Bu tecrübelerden sonra kendimi daha güçlü hissediyorum. Benim istifamı isteyenler de bunu yapmayacağımı kabullenmeli. Başkan ve futbolcular tersini söyleyene kadar bütün motivasyonumla görevime devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.