Vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na büyük tepki gösterirken, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile yakın ilişkileri olan Erol Özhavutçu isimli şahıs Kuşadası’na gelerek su birikintisinin olmadığı bir alanı çekerek algı yaratmaya çalıştı.

Kuşadası’nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok noktada büyük su birikintileri ve taşkın meydana geldi. Vatandaşlar ev ve iş yerleri suyla dolarken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yoğun eleştiri vardı. Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından kent genelinde yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Haber ve görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’a yakınlığıyla bilinen bir şahıs, Kuşadası’na gelerek yağmur nedeniyle olumsuzluk olmadığını öne sürdü. Su birikintisinin olmadığı bir alanı seçerek canlı yayın yapan şahıs büyük tepki gördü.

Saat 20:15’te kaydedilen görüntülerde halen Kuşadası Belediyesi ekiplerinin mücadelesi görülürken, vatandaşların Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yoğun tepkisi var.

Kaynak: Haber Aydın