Aydın'da 2024 yılı hac eğitim semineri yapıldı Aydın'da 2024 yılı hac eğitim semineri yapıldı

Sağlık Bakanlığı, KPSS puanıyla 27 bin personel alımı gerçekleştirecek ve KPSS'siz olarak da 8 bin sürekli işçi alımı yapacak. ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzla birlikte 27 bin personel alımı süreci başladı. Adaylar, KPSS'siz sürekli işçi alımı ilanının yayımlanacağı tarihi yakından takip etmeye başladılar.

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı kararı, birçok aday için umut kaynağı oldu. KPSS ile başlayan 27 bin personel alımı sürecine binlerce kişi başvuruda bulundu. KPSS'siz sürekli işçi alımı için adaylar, ilgili ilanın yayımlanacağı tarihi merakla bekliyorlar.

ÖSYM'nin kılavuz yayımlamasıyla birlikte, alım süreçleri adaylar arasında yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Sağlık Bakanlığı'nın sürekli işçi alımı ilanının yayımlanmasıyla birlikte, başvuru sürecine ilişkin detaylar da netlik kazanacak. Adaylar, ilanın yayımlanması için gelişmeleri yakından takip ediyorlar ve başvuru sürecine hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yakın zamanda yeni işçi alımlarına ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. Alınacak kadrolar ve aranan şartlar netlik kazandığında adaylar başvurularını yapabilecekler. Sağlık Bakanlığı, bu işçi alımları için herhangi bir KPSS şartı koymayacak. İlanın en geç 26 Şubat Pazartesi günü yayımlanması beklenmektedir.