Büyükşehir, gazileri Kıbrıs’a gönderecek Büyükşehir, gazileri Kıbrıs’a gönderecek
'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün Asmalımescit'te görüntülendi. Yanında biriyle görüntülenen Şahinkaya, flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşadı. Muhabirlerin karşısına tek başına çıkan Şahinkaya, arkadaşının sorulması üzerine yaptığı açıklama dikkat çekti.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre 36 yaşındaki güzel oyuncu, önceki akşam Asmalımescit'te objektiflere takıldı. Gizemli bir genç ile eğlenen Şahinkaya'nın keyfi yerindeydi.

Mekan çıkışı flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşayıp tekrar içeri giren ünlü isim, daha sonra gazetecilerin karşısına tek başına çıktı.

"Arkadaşlar siz burada mıydınız, şaşırdım" diyen Nilperi, eğlendiği arkadaşının kim olduğunu soran gazetecilere şöyle cevap verdi:

Beni bekliyorlar. Ben çok konuşmakla çok yanlış yapıyorum! Sağ olun, size kolay gelsin. Ünlü isim, ardından birlikte eğlendiği kişinin getirdiği taksiye binerek Asmalımescit'ten ayrıldı.

Öte yandan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile ilişkilerini sürdürüyor.

Şahinkaya, YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olmuştu. Ünlü isim, "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna şaşırtıcı bir yanıt vermişti:

Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, 'Sen benim sevgilimle!' diye uyarı yapmam. Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını.

Kaynak: f5haber