İlçe genelinde çöp konteynerlerinin dolup taştığı, bazı sokak ve kaldırımların atıklarla kaplandığı gözleniyor. Özellikle yaz sıcaklarında biriken çöpler nedeniyle kötü koku ve haşere sorunu yaşayan vatandaşlar duruma sert tepki gösterdi.

Vatandaşlardan sert tepki
“Belediye seçimden bu yana bir kez bile sokağımıza uğramadı” diyen bazı mahalle sakinleri, çöp sorununa acilen çözüm üretilmesini istiyor. Sosyal medyada da birçok vatandaş, çevre kirliliğini belgeleyen fotoğraflar paylaşarak Başkan Ertuğrul Tetik’i göreve çağırdı.

Nazilli Belediyesi’nden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar, CHP’li Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’e görevini hatırlatarak çöp sorununun çözümü için kalıcı adımlar atılmasını istiyor.




