Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

CHP’li Dinç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş seçimi kaybedeceğini anlayınca hem kendisini hem de basın danışmanı olduğu iddia edilen sözde gazetecilerle; masa başı anketlere, masa başı yalan senaryolarına dört elle sarılmış. 
Ben Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı ve bir hukukçu olarak tabii ki de gereğini yapacağım, herkes hukuk önünde yalanlarının hesabını versin. 
Ama madem öyle soralım bakalım Mustafa Savaş’a;
Biliyoruz ki Aydın’da bir eviniz yok, bir müteahhite ait bir evde kiracı olduğunuz iddiaları doğru mu? Eğer bu iddialar doğru ise kiranızı elden mi bankadan havale yaparak mı ödüyorsunuz? Kiranız kaç lira? Elektrik, doğalgaz, su faturanızı kendiniz mi yatırıyorsunuz? Merak ettik mesela kaç lira yatırıyorsunuz? Kemer Mahallesi’nde olduğu iddia edilen bu evi ne zaman kiraladınız? 
Zaman zaman DSİ lojmanlarında da kalıyor musunuz? 
Ev sahibiniz olduğu iddia edilen kişinin firması aynı zamanda madencilik faaliyeti yürütüyor mu? Aynı firmanın asansör kazasında bir arkadaşımızın can verdiği öğrenci yurduyla bir ilgisi var mı? Bu yurdun müteahhitti ev sahibiniz olduğu iddia edilen şahıs olabilir mi? Ayrıca Koçarlı’da başkaca kamu inşaatı yapmış mıdır? Eğer bu iddialar doğruysa bu evde oturmanız doğru mu, Etik mi? 
Mal varlığınızı açıklayacak mısınız? Bildiğimiz kadarıyla babanız bir orman emekçisiydi saygı duyuyoruz. Sizin de evveliyatınız bürokratlık; 3 belediye 3 milletvekilliği seçim kampanyasını hangi kaynakla finanse ettiniz? Kampanya Harcamalarınızı kim karşılıyor?
Kamuoyunda iddia edildiği üzere bir palet firması herhangi bir faturanızı ödedi mi, İstanbul menşeili bazı firmalar kampanyanız için fatura ödedi mi? 
Aynı firmalar Halk Bankası’ndan hiç kredi kullandı mı? Eğer iddia edildiği gibi kullandılar ise ne kadar kullandı?
Sorular çoğalır Sayın Mustafa Savaş ama siz iddia edilen konuları anlamışsınızdır.
Son olarak da şunu söyleyeyim. Bir genç olarak; kamuda mülakatı kaldıracağız dediniz, tüm sözleriniz gibi bu sözünüzü de yediniz.
Ne denir ki size; Allah sizi bildiği gibi yapsın!