Selahattin Yalnız ve Fitnat Ertekin'in suçlamalarının ardından gerçekler Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıktı. Kızlar, yıllardır istismar edildiklerini ve bunu videolarla kanıtladılar. Olayın ardından Selahattin tutuklanarak emniyete götürüldü. Daha önce serbest bırakılan anne Fitnat Ertekin ise, yeniden gözaltına alındı.

İtiraf ve Gözaltılar

Fitnat Ertekin ve Selahattin Yalnız, savcıya verdikleri 5 saatlik ifade sonrası dikkat çeken itiraflarda bulundular. Anne Fitnat, istismara maruz kaldığını ancak korktuğu için konuşamadığını itiraf etti. Selahattin ise tüm suçlamaları reddetti. Sonunda Selahattin, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bahar'ın ablası Gizem ise koruma altına alındı.

Müge Anlı’daki Fitnat Ertekin Aydın’da Yakalandı 1

Selahattin Yalnız'ın Geçmişi

Selahattin Yalnız'ın karanlık geçmişi de ortaya çıktı. Avustralya'da çeşitli suçlardan cezaevine girip çıkan Yalnız'ın, birçok evlilik yaptığı ve bu evliliklerden doğan çocuklarına istismarda bulunduğu öğrenildi. Komşularına ve kendi çocuklarına yönelik istismar suçlamaları da gündeme geldi. Selahattin'in Avustralya'da haberlere çıktığı ve hapishaneden kaçtığı da iddia edildi.

Aydın’da yakalandı

Anne Fitnat Ertekin'in yayında kızlarından özür dileme girişimi sırasında Tülay, annesinin istismara göz yumduğu için ona sarılmak istemedi.

Fitnat Ertekin, Muğla’ya döneceğini ve hayvanları satacağını söylemişti. Ertekin’in Aydın’da jandarma tarafından otobüsten indirilerek gözaltına alındığı ve ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından cinsel istismara iştirak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Aydın’da yol kenarında 25 yaşındaki gencin cesedi bulundu Aydın’da yol kenarında 25 yaşındaki gencin cesedi bulundu

Bu olay, toplumda derin yaralar açarken, adaletin yerini bulması için atılan adımlar yakından takip ediliyor. Müge Anlı'nın programı, birçok insanın yaşadığı mağduriyetleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.