Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

CHP’li Dinç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Her haftasonu Aydın’da onlarca mahallede elektrik kesintisi yapılıyor. AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş sen Aydın’da yaşamadığın için Aydın Halkı olarak bizim neler çektiğimizi bilmezsin.
Artık düzenli bir şekilde kesilen elektrikler yüzünden, bu kötü ekonomide voltajın bir gelip bir gitmesinden vatandaşın çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırını, bilgisayarı bozulur oldu. Elektronik cihazların el yaktığı bir ekonomide vatandaşa bir de böyle zulüm ediyorsunuz.
İşte 2024 Türkiyesinde AKP’nin ve Mustafa Savaş’ın Aydın’a vaadi elektrik kesintileri yaşattıkları bir tablo. İşte bu yüzden Aydın Halkı sizlere beceriksiz diyor. Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde böyle elektrik kesiliyor hadi söyleyin Sayın Savaş ?
Söyle Aydem’e millet elektronik aletlerini çalıştırmaya korkar oldu. Üstelik bir de dünyanın en pahalı elektriğini biz kullanıyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz, bu mu Aydın’a reva gördüğünüz hayat Mustafa Savaş. Sen Aydın Milletvekili değil misin ? Millet sizin elektrik kesintileriniz yüzünden her hafta sonu soğukta oturmak zorunda kalıyor. Aydın Halkı kendisine reva gördüğünüz bu eziyeti unutmaz. 31 Mart’ta Aydın Halkı size yine gereken dersi sandıkta verecek.