Bilindiği üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Valiliği arasında imzalanan sözleşme ile Kuşadası ilçe sınırlarındaki Plajların kiralama sözleşmesi  bir vatandaşın açtığı dava sonucu İzmir BİM 7. İdare Dairesi 2023/2312 esas, 2024/464 karar sayılı ilamı ile iptal edilmişti.

Kuşadası Plajları Kuşadası Belediyesi Ekiplerince Yaz Sezonuna Hazırlanıyor 5

İptal kararının Aydın Valiliğince Aydın Büyükşehir Belediyesine iletildiği öğrenildi.

Kuşadası Plajları Kuşadası Belediyesi Ekiplerince Yaz Sezonuna Hazırlanıyor 4

Artık kedi-köpek gibiler! Bu kez de sahile indiler Artık kedi-köpek gibiler! Bu kez de sahile indiler

Geride kalan 4 yıllık süreçte her yaz sezonu öncesinde olduğu gibi  Kuşadası Belediye Ekipleri ve Arya A.Ş tarafından sezona hazırlanan Kuşadası plajları, 2024 sezonunda da kente gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin, temiz ve bakımlı plajlarda tatillerini geçire bilmeleri için  Kuşadası Belediyesi ekipleri ve Arya A.Ş ye ait kum temizleme araçları ile bakıma alındı.

Kuşadası Plajları Kuşadası Belediyesi Ekiplerince Yaz Sezonuna Hazırlanıyor 6

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel “ Kruvaziyerin turizmin başkenti Kuşadası aynı zamanda  mavi bayraklı plajları ile uluslararası turizm pazarında pay sahibi olan ülkemizin en önemli deniz turizm kentlerinden biridir.

Kuşadası Plajları Kuşadası Belediyesi Ekiplerince Yaz Sezonuna Hazırlanıyor 1

Geçmişte olduğu gibi bu yılda sezon öncesinde plajlarımızın temizliği ve bakımı için ekiplerimiz hummalı bir şekilde mesai gözetmeksizin çalışıyor. Şimdiden kentimize gelecek tatilcilerimize pırıl pırıl plajlarımızda huzur için de bir yaz sezonu diliyorum” dedi.

Kuşadası Plajları Kuşadası Belediyesi Ekiplerince Yaz Sezonuna Hazırlanıyor 2

Kuşadası Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipleri ile Arya A.Ş ye ait plaj temizlik araçları 7/24 esasında Kuşadası plajlarının temizlik işlerine devam edecek.

Kuşadası Plajları Kuşadası Belediyesi Ekiplerince Yaz Sezonuna Hazırlanıyor 3Whatsapp Image 2024 05 14 At 15.31.34 (2)

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.