Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan yağış uyarısının ardından Kuşadası’nda sabah saatlerinde başlayan sağanak, öğle saatlerine kadar sürdü.

Sağanak Calismasi (6)

Aralıklarla devam eden sağanakta, Kuşadası Belediyesi tüm birimleriyle seferber olup, sahaya indi.

Sağanak Calismasi (7)

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları sayesinde sağanak kent merkezinde ve diğer bölgelerde büyük bir olumsuzluğa yol açmadı.

Sağanak Calismasi (3)

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Acil Müdahale ekipleri sahil bandı, turistik çarşılar ile mahallelerdeki yağmur suyu hattı mazgallarında, yollarda ve yol kenarlarında biriken molozları temizledi.

Sağanak Calismasi (1)

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yağıştan dolayı hasar gören yol ve kaldırımları onararak tıkanan yağmur suyu hatlarını açtı.

Sağanak Calismasi (2)

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de kopan ağaç dallarını kaldırdı. Kuşadası Belediyesi ekipleri yağış sırasında ve sonrasında gerçekleştirdikleri müdahalelerle sağanağın oluşturduğu küçük çaplı hasarları anında giderdi.