Kuşadası’nda her kesime kaliteli hizmet sunmak için kesintisiz çalışan Kuşadası Belediyesi, havaların ısınmasıyla beraber çocukların açık alanda keyifli vakit geçirebilmesi için kent genelindeki parklarda bakım çalışması yapıyor.

Park Bakımı(7)

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışma kapsamında parklardaki eskiyen oyun guruplarını yenileriyle değiştiriyor.

Park Bakımı(6)

Ekipler ayrıca bazı parklarda hava şartları ve uzun süreli kullanımdan kaynaklı sökülme ve tahribat oluşan kauçuk zeminleri de onarıyor.

Park Bakımı(5)

Söke KİPAŞ kağıt fabrikasındaki yangın devam ediyor Söke KİPAŞ kağıt fabrikasındaki yangın devam ediyor

Ekipler, oyun guruplarının ahşap malzemeden oluşan bölümlerini de gökkuşağı renklerine boyayarak rengârenk ve estetik bir hale getiriyor.

Park Bakımı(3)

Yenileme çalışmalarının yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından oyun grupları ve park çevresi temizlenerek çocuklar için hijyenik hale getiriliyor.

Park Bakımı(4)Parkların temizlenip yenilenmesinden dolayı çok mutlu olan çocuklar, gün boyunca oyun oynamanın tadını doyasıya çıkarıyor. Kuşadası Belediyesi daha önce de kent genelindeki çocuk parklarını kameralarla donatarak daha güvenli bir hale getirmişti.

Park Bakımı(1)

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.