Apple ürün seçenekleri içerisinde yer alan iPhone seri cep telefonlar teknik özellikleri açısından birbirinden farklı olarak tasarlanmıştır. iPhone 8 akıllı cep telefonu teknik özellikleri ve yapısı itibariyle fonksiyonel olarak kullanım imkanı sunar. iPhone 8 plus fiyatları teknik özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Geniş bir ekran boyutuna sahip olan iPhone 8 plus 5.5 inç boyutlarında kapasitif dokunmatik ekran özelliği vardır. FHD görüntü kalitesi ve akıllı cep telefonunun 1080x1920 çözünürlük özellikleri sayesinde grafiklerin ve görsellerin daha canlı ve net ekrana aktarılması sağlanır. iPhone 8 plus cep telefonu modellerini ve fiyatlarını incelemek için Cimri.com’u ziyaretedebilirsiniz. 

iPhone 8 Plus Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır

iPhone 8 Apple markasının üretmiş olduğu İOS işletim sistemi ile donatılmıştır. iPhone 8 plus içerisinde İOS 11 işletim sistemi versiyonu kullanılarak daha hızlı ve seri işlemlerin yapılması sağlanır. Telefonun daha seri olarak ve güçlü bir donanıma sahip olmasını sağlayan ram özellikleri açısından iPhone 8 plus içerisinde LPDDR4 ram tipi kullanılarak 3 GB kapasitesi vardır. Apple A11 Bionic işlemci kullanılarak 6 çekirdekli yapısı sayesinde daha hızlı çalışmasına yardımcı olur. 64 GB kapasitesi sayesinde fonksiyonel olarak kullanım imkanı sağlamış olduğu gibi telefon içerisinde birçok verinin saklanmasına yardımcı olur. iPhone 8 plus en ucuz Cimri.com'da karşılaştırma özelliği kullanılarak alışverişlerin daha kolay ve ekonomik olarak yapılmasını sağlar.

iPhone 8 Plus Nereden Alınır?

Hızlı şarj etme özelliğine sahip olan iPhone 8 plus akıllı cep telefonu 2675 mAh batarya kapasitesi sayesinde gün içerisinde dış ortamdayken şarj edilmeden 21 saat konuşma süresi sunar. Alüminyum malzemeden üretilmiş kasa yapısı ve cam gövdesi sayesinde darbelere karşı dayanıklı olarak üretilmiş olduğu gibi IPX7 oranında suya dayanıklılık özelliği ve IPX6 oranlarında toza karşı dayanıklı olması sayesinde hasar görmeden kullanım imkanı sunar. iPhone 8 plus modelleri farklı renk seçenekleri ile her kullanıcıya hitaben tasarlanmıştır. Gümüş, siyah ve gold renk seçeneklerinin bulunması sayesinde tasarımlar arasında seçim olanağı sunulmuştur. Dijital platformlar üzerinde yer alan satış noktalarından iPhone 8 plus fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için Cimri.com u ziyaret ederek satış sitelerini tek bir liste üzerinde inceleyebilirsiniz.

 

Editör: Haber Merkezi