AK Parti’nin Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun ve beraberindekiler, yaşlı bir kadının evini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında yaşlı kadının evine AK Parti Kadın Kolları Başkanı Koçarlı Belediye çalışanı Yasemin Uygun ve AK Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan ayakkabılarıyla girdi. Yerde duran yemek tepsisine aldırış etmeyen İlçe Başkanı İlyas Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun, fotoğraf için uygun açıyı bekledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun’un ayakkabılarıyla girdiği evde üzerinde yemek tepsisi olmasına rağmen sofra bezine de basması dikkat çekti.  

Vatandaşlar tepkili

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun'un yaşlı kadının evine ayakkabılarıyla girmesi sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Namaz kılınan, yemek yenen odaya ayakkabıyla girmenin ayıp olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Yazıklar olsun. Bu kadar mı milletten uzaksınız? Teyzemizin namaz kıldığı, tepsiden de belli yemek yediği bir yere sokak ayakkabısıyla girilir mi? Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.