Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez

Başkan Gürbilek açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in dün ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak İYİ parti ile AK Parti iktidarına karşı geçmiş dönem bir ittifakımız olmuş ve 2019 yerel seçimlerinde de bu ittifak Kuşadası’nda büyük bir başarıya imza atmıştır.
Ancak Sayın Meral Akşenir’in dün akşam İYİ parti adayının ilk mitinginde mevcut belediye başkanımız ve partimizin Belediye Başkan adayı Ömer Günel hakkında yaptığı yorumlar tüm Kuşadası’nda üzüntü yaratmıştır. Keşke kendisinin de ifade ettiği gibi Başkanımız Ömer Günel ile karşılıklı gelebilme imkanı olsaydı. Eminiz ki böyle bir karşılaşmada Sayın Akşener, başkanımız ile ilgili kendisine verilen bilgilerin ne kadar yanlış olduğunu ilk anda anlayacaktı. Ve böyle bir konuşma ortaya çıkmayacaktı.
Başkan adayımız Ömer Günel, geride bıraktığı 5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde her zaman bu kentin tüm bileşenlerini kucaklamıştır. Belediye hizmetleri hiç bir siyasi kimliğe endeksli kalmayıp tüm Kuşadası’na eşit olarak verilmiştir. Başkanımız Ömer Günel Kuşadası’na sevgi ve saygı ile bağlı olup bunun karşılığını da tüm hemşehrilerinden yine sevgi ve saygı ile karşılık almaktadır. 
Sayın Akşener’in dün gece ki ifadelerini bir talihsizlik olarak görüyoruz. Bu talihsiz açıklamaya sebeb olan bilginin arkasında ise ne yazık ki gerek İYİ partiye gerekse tüm Kuşadası’na zarar veren bir yapının olduğunu kendisine ifade etmek istiyorum.
Biliyoruz ki İYİ partili seçmenlerimizde Belediye Başkanımızın hizmetlerinden memnuniyet duymaktadır. Sonuç itibari ile geride kalan 5 yıllık hizmet süresince İYİ partili meclis üyelerimiz ve kadroları da Belediye Yönetiminin parçası olmuşlardır. Bu kent birlikte yönetilmiştir. İYİ partili hemşehrilerimizin de bugüne kadar göstermiş oldukları desteğin yereldeki bir kaç siyasinin hırsa yenik düşerek yanlış ve kasıtlı bilgilendirmelere maruz kalmasını üzüntü ile karşılıyoruz. 
Biz Kuşadası’nda birlikten yanayız. Başkan adayımız Ömer Günel 5 yıllık görevi süresince bu kentin birleştirici gücü olmuştur. Büyük bir sevda ile bağlı olduğu Kuşadalı hemşehrilerinin vereceği yetki ile, bir 5 yıl daha Başkanımız Ömer Günel kentimize hizmet edecektir. Hizmet Çağı 31 Mart 2024 itibari ile Kuşadası’nda Ömer Günel farkı ile devam edecektir.