Başkan Adayı Gökmen yaptığı konuşmasında; “Her yerde çalmadık, çırpmadık. Haram yemedik diyormuş. Ben Osman Gökmen olarak soruyorum. Kardeşine ait İNCİRALTI Düğün Salonu yapılırken belediyenin kepçelerini, arabalarını çalıştırdın mı çalıştırmadın mı? Spor Kulübünün kahvaltısında İNCİRALTI’NDA 2 milyon fatura kesildi mi kesilmedi mi? Gürşat Kale başkanken sen her mitinginde satmaya değil almaya geliyorum dedin mi demedin mi? 30 milyonluk yeri kime ne zaman sattın? Başkanlığında buraya bir tabela astın. Aynı tabelayı bekliyorum. Ben de bir başkan adayı gibi İncirliova Halkı da merak ediyor. Adamsan o tabelayı as Aytekin Kaya as. İncirliova Belediyesinin kaç para borcu var görelim” ifadelerine yer verdi.

İNCİRLİOVA BELEDİYESİ ÖNÜNDE İNCİRLİOVA HALKINA SÖZ VERDİ”

Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez

Gökmen, İncirliova Belediyesine ait sosyal tesislerin belediye tarafından işletileceğine vurguda bulunarak; “Diyormuş ki her yerde Osman Gökmen göreve gelince belediye parklarını birilerine peşkeş çekecekmiş. Osman Gökmen ve ekibi belediyenin hiçbir yerini hiç kimseye vermeyecek tüm sosyal tesisleri belediye bünyesinde çalıştıracak. Ve haram lokma ağzına sokmayacak. Buradan, İncirliova Belediyesinin önünden İncirliova Halkına söz veriyorum” dedi.