Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak.. İşte tahminler Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak.. İşte tahminler
İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...

Kredi kullanacak herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yükselen faiz oranlarından şikayetçi olan tüketiciler için bankalar harekete geçti ve 0 faizli kredi kampanyalarını duyurdu. Çok sayıda banka faizsiz kredi veren bankalar arasında yerini aldı.

ANAPARANIN İKİ KATI GERİ ÖDEME

Son günlerde kredi faiz oranlarındaki yükseliş özellikle acil nakit ihtiyacı olanları etkilemişti. Ortalama faiz oranları yüzde 4,64 seviyelerinde seyrederken bu oranlar ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda toplam geri ödeme miktarı 192 bin TL'yi buluyor. Yani ihtiyaç kredisi kullanan tüketiciler 24 aylık ödeme planı ile dahi anaparanın iki katına yakın geri ödeme söz konusu oluyor.

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Kredi faizlerinin hızlı yükselişi sonrası bankalar harekete geçti ve faizsiz kredi kampanyalarını tek tek duyurdu. İşte 0 faizli kredi kampanyaları, limit ve ödeme detayları...

20 BİN TL FAİZSİZ KREDİ!

Akbank faizsiz kredi imkanı sunana bankalardan. 20 bin TL faizsiz kredi imkanı sunan bankada, kredi imkanından yararlanmak isteyenlerin 22 Nisan tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Kampanyadan yararlananlar çektikleri tutarı 6 ay içerisinde ödeyecek. 20 bin TL kredi çeken bir kişi 3.333 TL aylık taksitlerle ödemesini gerçekleştirecek.

QNB Finansbank yeni müşterilere özel 10 bin TL faizsiz kredi kullanımı sağlıyor. Bankadan 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmayan tüketiciler kampanyadan yararlanabilecek. Banka ayrıca kamu çalışanlarına özel kampanyasında kredi ödemelerinin 3 ay erteleyebileceğini duyurdu.

GARANTİ BBVA'DAN 25 BİN TL!

Garanti BBVA'dan 25 bin TL faizsiz para! banka 10 bin TL sıfır faizli kredi kullanımına olanak sağlarken, 15 bin TL de faizsiz taksitli avans fırsatı sunuyor. Yapılan açıklamada 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapılabileceği hatırlatılırken 6 ay vade imkanı sunulduğu belirtildi.

İŞBANKASI'NDAN 15 BİN TL FAİZSİZ AVANS

İş Bankası müşterilerine 15 bin TL avans fırsatı sunuyor. Bankadan yapılan yeni açıklamada kampanyanın 30 Nisan tarihinde sona ereceği hatırlatıldı. İstetenler bankaya gelerek başvuruda bulunabileceği gibi online kanallar aracılığı ile de nakit avans başvurusu yapılabilecek.

Denizbank^tan yapılan açıklamada yeni müşterilere yüzde 1.99 faiz oranı ile kredi kullanımı sunulduğu duyuruldu. Kampanyada 6 aylık vade sınırı olduğu hatırlatıldı.

Bankalar dönemsel olarak faizsiz kredi imkanı sunsa da limitler pek çok kişinin ihtiyacını karşılayabilmesi noktasında yetersiz kalıyor. Bu durumda tüketici ya yüksek faiz oranları ile kredi kullanmak zorunda kalıyor ya da farklı alternatifler bulması gerekiyor.

Acil nakit ihtiyacı olan ancak 30 bin TL'lik limitin yetersiz olduğu durumlarda farklı bankalardan faizsiz kredi başvurusu yapılarak limitin yükseltilmesi söz konusu olabilir. Ancak faizsiz kredilerde ödemelerin 6 ay ile sınırlı olduğunun unutulmaması gerekir. Limit arttıkça aylık taksit tutarı da aynı oranda artacaktır.