TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta Kuşadasıspor, ligin son maçında evinde Ağrı 1970'i 1-0 mağlup ederek ligi 45 puanla 5’inci sırada tamamladı.

Moral Kahvaltısı (6)Siyah-beyazlı ekip, bu sonuçla Play-Off biletini cebine koyup, İzmir temsilcisi Bornova 1877’nin rakibi oldu. Başkan Ömer Günel, 2 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’de İzmir’de bulunan Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak zorlu 90 dakika öncesi Kaşadasısporlu futbolcular ve yönetimle sabah kahvaltısında buluştu. Ada Asansör Restoran’da düzenlenen ve oldukça neşeli geçen kahvaltıda futbolcular, 2’inci Lige çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Moral Kahvaltısı (5)

 “BAŞARACAĞINIZDAN EMİNİM”

Siyah-beyazlı ekibe play-off yolunda başarılar dileyen Başkan Ömer Günel, “Bugün kentimizin ortak değeri ve markası olan Kuşadasıspor’un yöneticileri ve futbolcuları ile bir araya geldik. Öncelikle Play-Off’a yükselen takımımızın futbolcu ve teknik heyetini tebrik ediyorum.

Moral Kahvaltısı (1) Sezon başında hedefimizi 2’inci Lig olarak belirlemiştik. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Kuşadası Belediyesi olarak her zaman takımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Aydın'da otobüse baskın Aydın'da otobüse baskın

Moral Kahvaltısı (2)

Editör: Haber Aydın