Müge Anlı - Şaban Ataş cinayetinde mahkeme kararları belli oldu Müge Anlı - Şaban Ataş cinayetinde mahkeme kararları belli oldu
Emel Müftüoğlu, 'Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor' diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

Bir süredir gözlerden uzak sakin bir hayat yaşayan Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu ile bir araya gelen Emel Müftüoğlu, Instagram hesabından o anları yayınlamayı ihmal etmedi.

Aksu'nun iki elinde bulunan ekmekleri yediği anları paylaşan Müftüoğlu, "Yiyerek zayıflama metotlarını öğreten Sezen Aksu'm" notunu düştü.

KOLUNDAKİ DETAY DİKKAT ÇEKTİ

Kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören fotoğrafta bir detay takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Fotoğrafta, Sezen Aksu'nun kolundaki hastane bilekliği dikkat çekti. Aksu için; "Ya geçmiş olsun bileğinde hastane bilekliği var. Umarım her şey yolundadır" şeklinde yorumlar yapıldı.

BODRUM'DA BİR ARAYA GELDİLER

Öte yandan Emel Müftüoğlu, geçtiğimiz yaz da yakın arkadaşları Sezen Aksu ve Demet Akbağ ile Bodrum'da bir araya gelmişti.

Kaynak: f5haber