Efeler Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın öncülüğünde kurulan ve kulüp başkanlığını oğlu Eymen Atay’ın yaptığı Efeler 09 SFK’nın İzmirli bir iş insanına satıldığı kesinleşti. Kulübün yeni sahibi basına yaptığı açıklamada basın toplantısı yapacağını ve kulübün Aydın’da kalacağını, il dışına çıkmayacağını öne sürdü.

40 milyonluk satış iddiası

Önceki dönem tüm giderlerinin Efeler Belediyesi tarafından karşılandığı, sporcuların yemeklerini bile Menderes Park’ta yediği, kulüpte çalışan personellerin Efeler Belediyesi’nde istihdam edildiği gibi çok sayıda iddianın bulunduğu kulübün 40 milyonluk satışıyla ilgili Efeler Belediyesi’nin yeni Başkanı Anıl Yetişkin tek bir kelime bile edemedi.

Yetişkin’in Fatih Atay ve oğlu Eymen Atay ile görüşme içinde olduğu, kulübün satış sürecinde Efeler Belediyesi olarak hukuki olarak hiçbir hamlede bulunmamasının rastlantı olmadığı iddialar arasında yer aldı.

Efeler halkı haklarının korunmasını istiyor

Basında Mehmet Fatih Atay ve oğlu Eymen Atay ile ilgili çıkan haberleri hatırlatan vatandaşlar, “Anıl Yetişkin’den hakkımızı savunmasını bekliyorduk. 40 milyon öyle veya böyle birilerinin cebine gitti. Kulüp 5 sene bizim sırtımızdan aldıkları paralarla ayakta kaldı. Birilerinin emekli ikramiyesi oldu” dedi.

Bu haber, Haber Aydın editörleri tarafından hazırlanmıştır. 
 

Şeyma Subaşı Ege'de ortaya çıktı Şeyma Subaşı Ege'de ortaya çıktı