Poco Deadpool ile işbirliğine gitti, ortaya müthiş bir telefon çıktı Poco Deadpool ile işbirliğine gitti, ortaya müthiş bir telefon çıktı
Şüphesiz bunlardan bir tanesi de elektrikli süpürgeler. Bu hafta sizler için hayat kolaylaştıran bir modeli inceledik; Dreame R20. Dreame markasının daha önce robot süpürgesini incelemiştik ve DreameBot D10s bizi yeteneklerine ciddi şekilde hayran bırakmıştı.

Bu makalemizin konusu olan Dreame R20 ise şarjlı dikey süpürge kat-egorisinde iddialı bir seçenek. Ürünün kutusunu açtığımızda bizi klasik dikey süpürge aksesuarlarına ek olarak harika bir motorlu mini fırça karşıladı. Bu fırça sayesinde patili dostlarımızla yaşayan kullanıcılarımızın mobilyalarını de-taylı bir şekilde temizlemesi artık çok daha kolay.

Ayrıca yine kutudan çıkan ve en zor, en dar köşeleri temizlemeye yarayan kıvrılan köşe temizleyicisi bu pratik cihazı aksesuar yönünden ciddi şekilde öne çıkarıyor. Dreame R20, 190 AW gücünde yani oldukça tatminkar emiş gücü ve akıllı toz algılama teknolojisi ile donatılmış kablosuz bir elektrikli süpürge. Bu sayede, her türlü zemin türünde ve kirlilik seviyesinde etkili bir temizlik performansı sunuyor.

LED Optik Teknoloji ile donatılmış süpürge, fırça başlıklarında bulunan mavi LED ışıklar, karanlık alanlarda ve mobilyaların altlarında gizlenen tozları ve kirleri görünür hale getirerek kusursuz bir temizlik sağlıyor. Mavi LED ışıklar normalde yüzeyde göremeye-ceğiniz tozları rahatlıkla fark etmenizi ve o bölgelere odaklanmanızı sağlıyor.

R20’de bulunan akıllı toz algılama sistemi, kir ve toz yoğunluğunu algılayarak emiş gücünü otomatik olarak ayarlıyor. LED panel üzerinde gerçek zamanlı temizlik durumunu takip edebilir, farklı zemin türlerine ve kir seviyelerine göre göre temizlik modunu değiştirebilirsiniz. Şimdi gelelim bu tür şarjlı süpürgelerde en dikkat edilmesi gereken özelliklerinden biri olan pil kapa-sitesine; Güçlü pili sayesinde 90 dakikaya kadar kesintisiz çalışma süresi sunan R20, büyük evleri bile tek seferde temizlemenize imkan verir.

Rakiplerinden daha hafif tasarımı ve ergonomik tutma sapı ile uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir deneyim yaşatır. R20, özel motorlu mini fırçası ile evcil hayvan tüylerini ve mobilyalardaki tozları kolayca temizliyor. Yüksek emiş gücü, uzun pil ömrü ve toz algılama teknolojisi sayesinde evinizin her köşesini tüylerden arındırmanız bu cihazla çok daha kolay olacak.

Dreame R20 Zengin Aksesuar Yelpazesi: Esnek adaptör, motorlu mini fırça, karbon fiber uzatma, hem esnek hem geniş bağlantı aparatı, akıllı çok yüzeyli fırça ve yumuşak rulo fırça gibi çeşitli aksesuarlar ile her türlü zemin ve yüzeyde etkili temizlik sağlar.

Sonuç olarak Dreame R20, kablosuz tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı temizlik teknolojisi ve zengin aksesuar yelpazesi ile ev temizliğinizi kolaylaştıran ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bir ürün. Özellikle evcil hayvan sahibi olanlar ve detaylı temizlik arayanlar için ideal bir seçim.

Dreame R20 Teknik Özellikler

Nominal Güç: 570 W Emiş Gücü: 190AW Emiş Basıncı: 27kPa Pil Kapasitesi: 8 x 2,900mAh Pil tipi: Lithium ion Maksimum Çalışma Süresi: 90 dakika Ağırlık: 1.76 kg Şarj Süresi: Yaklaşık 4 saat Toz Haznesi Kapasitesi: 0.6 L