CHP’nin Didim Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hatice Gençay bekleneni veremedi. Halkla kaynaşamayan, projeleri olmayan Gençay’ın saha performansı da yetersiz bulundu. Parti tabanının ve Didimlilerin tepkisini toplayan Gençay ile ilgili yapılan anket sonuçları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Kamuoyu araştırma şirketleri tarafından yapılan anketlerde, CHP’nin Didim’i kaybettiği öğrenildi. Anket sonuçlarında ikinci sırada çıkan Gençay’ın seçimi kazanmasının büyük sürpriz olacağını belirten Didim kaynakları, AK Parti adayı Kadri Kabak’ın seçimi kazanacağını düşündüklerini söyledi. 

Projesi yok

Didim’in önemli sorunlarından bihaber olan Hatice Gençay lansman toplantısı düzenlemiş ve eski yönetimin başlattığı projelerini tamamlayacağını söylemekten öteye geçememişti. Didim için tek bir projesi bile olmayan Gençay, sosyal medya hesabından whatsapp kanalı açtığını duyurmuş ve vatandaştan abone olmalarını istemişti.

Başkan Çerçioğlu: Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için hiç durmadan çalışacağız Başkan Çerçioğlu: Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için hiç durmadan çalışacağız

Projesiz aday olarak anılmaya başlanan Gençay’ın büyük bir projeymiş gibi whatsapp hattı kurması ve abonelik çağrısı yapması büyük tepki toplamıştı.

Editör: Haber Aydın