Başkan Zencirci, emeğin önemine dikkat çekti Başkan Zencirci, emeğin önemine dikkat çekti

CHP’li Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yerel seçimlere iki hafta kaldı. Artık Aydın’da halkın ne karar vereceğini, milletimizin Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile yola devam dediğini en başta AKP Milletvekili Mustafa Savaş kabul etmiş durumda. Hal böyle ise bizlere de bir an evvel, vakit kaybetmeden Aydın’a dair konuşmaya devam etmek düşer.

Büyükşehir Belediye Başkanımız defalarca ama defalarca sordu, hatta 10. kez soruyoruz diyebilirim. Aydın halkının malı, AKP iktidarı tarafından yıkılarak moloz yığınına dönüştürülen PTT binası, yıkılarak kaderine terk edilen huzurevinin arazisi, taşınacağı ifade edilen devlet hastanelerinin yerlerine ne yapılması planlanıyor? Soruyoruz, soruyoruz cevap alamıyoruz… AVM yapmayı mı planlıyorsunuz? Lüks konutlar inşa etmeyi mi aklınızdan geçiriyorsunuz? Sayın Savaş bu suskunluğunuzun sebebi ne? Sayın Özlem Çerçioğlu açıkladı, bu arazileri ranta çevirmenize asla ve asla müsaade etmeyeceğim dedi.

Siz ise 9 kez sorulmasına rağmen PTT arazisine şu yapılacak, huzurevinin yerine bu yapılacak diyemediniz.
Sayın Savaş, seçim geldi çattı. Seçimden sonra Ankara’ya dönerim, bakanlıktan çözerim bu işi gibi bir hayale kapıldıysanız hiç boş hayallerle kendinizi yormayın. Bu iş olmaz, Aydın halkı sizin rant rüyalarınıza geçit vermez.

Şunu iyi bilin ki o araziler Aydın halkınındır, Aydın halkının kalacak.