CHP’li Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı

AKP’den seçim önü yeni büyük bir zam daha geldi. Benzine, mazota yine zam zam zam. Çok değil daha 3 ay evvel 34 lira olan benzin 3 ay içinde 43,5 lirayı aştı, 44 liraya dayandı. Her hafta akaryakıta durmaksızın zam geliyor.
10 yılda akaryakıt fiyatları tam 17 katına çıktı. %1700 zam gördü.
İşte size Mustafa Savaş Türkiye’si. Uçuyoruz deyip, zamları enflasyonu uçuranlar, güzelce ülkeyi batırdı, memleketi uçuruma yuvarladı.
Mustafa Savaş 5 yıldızlı otellerde iftar yaparken; işçimiz, memurumuz ve emeklimiz akşam pazarından 200 liraya ne alabilirse almanın derdinde, bayat ekmek satan fırınlarda kuyruklarda.
Utanıyorlar mı? Yüzleri kızarıyor mu? Hayır. Bakın bu şehirde Sümerbankları, Aydın Tekstil Fabrikalarını kapatanlar bunlar.
Türkiye’nin dört bir yanında binlerce çalışanı olan, onlarca dev, devlet işletmesini satanlar bunlar.
Oralarda çalışan işçinin, emekçinin gözünün yaşına bakmayanlar bunlar. Hatta en başta AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş.
Kıymetli Aydınlılar,
Mazota zam gelmiş, millet ekmek alacak para bulamamış, millet Ramazan’ı iftar çadırlarında geçirmiş, sahurunu o çadırlardan kalanlarla yapmış, Mustafa Savaş’ın zerre miskal umurunda değil.
Bunlar bu milletin dededen kalma malına acımamış; size bana mı acıyacak. Hepsi kendi derdinde, kendi ikbalinin peşinde. O yüzden 10 gün sonra bunlara Aydın halkı, hem de ezici bir çoğunlukla, sandık hadi oradan, dönün Ankara’nıza diyecek, düşün bu milletin yakasından diye bağıracak.