Osman Gökmen mahalle buluşmaları ve ziyaretlerinde geçtiğimiz aylarda İyi Parti’den istifa ederek, Ak Parti saflarına geçen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı belediyenin borçları üzerinden eleştirdi. Kaya’nın gittiği her yerde “Belediyemizin borcu yok!” sözlerinin gerçekleri yansıtmadığını söyleyen CHP’li Gökmen, yaptığı konuşmalarda İncirliova’nın artık makus talihini kırması gerektiğinin, rant uğruna bu halkın yalnız bırakıldığının altını çizerek şunları söyledi. 

Konforlu ve güvenli yolları adresi: Karaova Mahallesi Konforlu ve güvenli yolları adresi: Karaova Mahallesi

“ Gözümüzden bile sakındığımız bu güzel kentin ne denli yalnız kaldığını gördükçe içimiz sızlıyor. İnsanları ayrıştıran, kavgaların içine çekilmeye çalışan ve verilen sözlerin yerine getirilmediği bir zaman diliminin içindeyiz. Sizleri yarı yolda koyup giden, sizin verdiğiniz bir oya sırtını çevirenler şimdi sıkıntı yok diye kendini avutuyor. Sıkıntının daniskasını bu halk sizin egolarınız yüzünden çok çekiyor. 

 “Önceki başkanımız Gürşat Kale’nin belediye borcunu çarşaf çarşaf pankarta astıranlar, şimdi tek kelime etmiyorlar ve borcumuz yok cümlesinin ardına sığınıyorlar. Madem İncirliova belediyesinin 63 milyonu geçen borcu yok diyorsunuz, ilk yaptığın pankartın aynısını yüreğin yetiyorsa yine as. As görelim ne kadar borcumuz var.  Bu halktan doğruları gizleme. Metre kare metre kare sattığınız yerlerin ve bu paraların nasıl harcandığının hesabını ver yüreğin yetiyorsa. Bunu sadece siyasi bir aday olarak sormuyorum, bende doğruları bilmek isteyen bir vatandaş olarak soruyorum. Hesabını ver hemen. Vatandaşın cebinden çıkan vergileri har vurup harman savuramazsın. İncirliova Belediyesi halkın sana emanet verdiği yer. Hacı Baba tekkesi değil ” diye konuştu