Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, gündeme dair basın açıklaması yaptı. Dinç, “Bir tarafta suya “ zam yapmayacağız” diyen Topuklu Efe, diğer bir tarafta adeta “zam yapın” diye bas bas bağıran AKP grubu!” dedi.

CHP’li Dinç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bugün Aydın Büyükşehir Belediye meclisi bir trajikomik olaya sahne oldu… güler misiniz ağlar mısınız?!..
Bir tarafta suya “zam yapmayacağız” diyen Topuklu Efe, diğer bir tarafta adeta “zam yapın” diye bas bas bağıran AKP grubu!..
Bununla kaldı mı? Hayır!
AKP Meclis üyesi ve sözcüsü Mustafa Arı elektrik ve diğer ürünlere Türkiye'de zam yapılmaya devam edeceğini de söyleyiverdi!
Gerçekten ibretlik bir meclis toplantısı izledik…
Mustafa Arı AKP grubu adına suya zam talep ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu inatla vatandaş aç biaç, vatandaş perişan, doğalgaza zam, elektriğe zam zaten beli bükülmüş herkesin ne zammı dedi!…
Biz seyirciler bile AKP’lilerin söyledikleri karşısında duyduklarımıza inanamadık…
Hani şecaat arz ederken sirkatin söylemek ancak bu kadar güzel sahnelenebilirdi AKP grubuna alkışlar!..
Birilerinin “herkes sizin gibi sırça köşklerde yaşamıyor, millet açlıkla boğuşuyor” diye AKP lileri uyarması gerek bence!..
Evet beyler “uyanın da balığa gidelim”, AKP olarak siz “zam zam zam” mefhumuna öyle alışmışsınız ki; soru çalışmadığınız yerden gelince far görmüş tavşana dönüyorsunuz!..
Siyaset böyle yapılmaz!…
Bilmem farkında mısınız ama o meclisler milletin gözünün önünde yapılıyor!
Gene yakalandınız!.. gene patladınız!..
Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı