Ağaçlı Mahallesi sakinleri, özellikle yağış sonrası çukurların daha da belirgin hale geldiğini ve sürüş güvenliğinin ciddi şekilde tehlikeye girdiğini belirtiyor. Araç sürücüleri süspansiyon ve lastik hasarlarından şikâyet ederken, yayalar da yolun bazı noktalarında yürümekte zorlandıklarını ifade ediyor.
“Krater gibi yol”
Vatandaşlar, yol üzerindeki büyük çukurların adeta krater görünümünde olduğunu dile getirerek, kalıcı bir asfalt çalışması talep ediyor. Geçici yamaların kısa sürede tekrar bozulduğunu savunan mahalle sakinleri, sorunun köklü bir üstyapı yenilemesiyle çözülmesini istiyor.
Gözler Büyükşehir’de
Sorumluluk alanı itibarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olduğu iddia edilen yol için, vatandaşlar Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çağrıda bulunarak, bölgedeki yol sorununun bir an önce giderilmesini talep ediyor.
Mahallede yaşayanlar, “Aydınlılara Ay deneyimi yaşatılmasın, güvenli yollar istiyoruz” diyerek yetkililerden acil müdahale beklediklerini ifade etti.





