Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı?
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi bitti. Sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Yüksek Seçim Kurulu'nun verilerine göre İstanbul'un hangi ilçesinde kim önde merak edilmeye başlandı. 39 ilçeye sahip İstanbul'da büyükşehirde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB seçiminde kim önde götürüyor?

Seçim yasakları kalktı ve canlı veriler gelmeye başladı. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde il il sonuçları gazetevatan seçim sayfasında takip ediliyor. Özellikle merak edilen şehirlerin başında İstanbul geliyor. Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde kim önde götürüyor?

İLK SONUÇLARA GÖRE İSTANBUL'DA KİM ÖNDE?

Canlı seçim blogu: İlk sonuçları YSK sisteminden gelmeye başlamsıyla birlikte illerde de adayların aldıkları oy oranları akmaya başladı. Verilere göre İstanbul'un ilçelerinde kim önde?

İSTANBUL'UN HANGİ İLÇESİNDE KİM ÖNDE?

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy sayımına geçildi. Sandıklar kapandı ve sayılan oylar Yüksek Seçim Kurulu sistemine dahil edilmeye başlandı. Bu veriler seçim yasağının kalkmasıyla birlikte canlı olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak.

İstanbul'da ilçe seçim sonuçları da bu andan itibaren canlı olarak takip edilmeye başlanacak.

 

Kaynak: f5haber