Yatırımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir, Efeler ilçesi Tepecik Mahallesi Şehit Piyade Er Mehmet Ali Tosun Bulvarı’nda, yağmur suyu çalışması ve sıcak asfalt seriminin ardından yol çizgi ve yaya geçidi çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Çalışıyor, Aydın'ın Çehresi Değişiyor Mehmet Ali Tosun Bulvarı Yenilendi 3

Vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için yatırımlarına devam ettiklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımız için hizmet odaklı çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Çalışıyor, Aydın'ın Çehresi Değişiyor Mehmet Ali Tosun Bulvarı Yenilendi 5

Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü

Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirterek hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Büyükşehir Çalışıyor, Aydın'ın Çehresi Değişiyor Mehmet Ali Tosun Bulvarı Yenilendi 4Büyükşehir Çalışıyor, Aydın'ın Çehresi Değişiyor Mehmet Ali Tosun Bulvarı Yenilendi 2Büyükşehir Çalışıyor, Aydın'ın Çehresi Değişiyor Mehmet Ali Tosun Bulvarı Yenilendi 1

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır.