AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a yakınlığıyla bilinen Manşet Aydın gazetesi yine düzmece bir habere imza attı. Doğru bilgiye ulaşmadan, Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında olumsuz konuşacak birilerini arayan Manşet Aydın, bu kez de Bozdoğan’a bağlı Çamlıdere Mahallesi’nde suyun olmadığını iddia etti.

Ancak yapılan araştırmada, mahalleye şebeke suyunun önceki yıllarda getirildiği, röportaj veren vatandaşın komşularının şebeke suyu kullandığı ve istediği takdirde kendisinin de abone olabileceği öğrenildi. Öte yandan, söz konusu iddiayı ortaya atan vatandaşın eşinin de Çamlıdere Mahalle Muhtarı Muammer Dolaşır’ın yanında çalıştığı öğrenildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması

Muhtar yalanladı

Konuyla ilgili Haber Aydın’a konuşan Çamlıdere Mahalle Muhtarı Muammer Dolaşır iddiaları net bir dille yalanladı. Dolaşır, “Burası Kale mevkii. Oradaki komşularının da şu anda şebekesi var. Bize herhangi bir talep gelmedi. İstedikleri zaman kendileri de abone olabilir” dedi.
Mahallede suyun olmadığını iddia eden vatandaşın herhangi bir başvurusunun olmadığı, komşularının ise abone olarak şebeke suyunu kullandığı bilgisine ulaşıldı.