Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın Tekstil Park alanında Parla Öğrenci Çalışma Salonu açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, iktidar tarafından yıkılan ve ilerleyen dönemde yıkılması planlanan kamu binalarının yerine AVM veya rezidans yapımına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Başkan Çerçioğlu, “Bitmeyen, yılan hikayesine dönen, benim hatırladığım 10 yıldır açılamayan, yapılamayan, becerilemeyen bir PTT binası var. Hemen burada. Yine Efeler’de kentin tam merkezinde yıkılmış bir huzurevimiz var. Öyle duruyor. Yine emniyet binaları 2 tane. Bunların ne olacağını bilen var mı? Yok. Bir açıklama da yok. Bölge hastanesi bittiğinde hastane binaları yıkılacak ve o hastane binalarının yerleri ne olacak?” dedi.

‘Bizim Turist Ömer açıklasın’

Büyükşehir'in hizmetleri artarak devam ediyor Büyükşehir'in hizmetleri artarak devam ediyor

Açıklamasında AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a Turist Ömer diye seslenen Başkan Çerçioğlu, “Buradan soruyorum; çıksın bir yetkili açıklasın. Ama ben belediye başkanı olduğum sürece asla o yıktığınız binalar AVM veya rezidans olmasına izin vermeyeceğim. İmarları geçmeyecek. Sakın ola ki bana gelmeyin. Ben şimdiden söyleyeyim. Ya da çıkın açıklayın. Bizim Turist Ömer açıklasın. Olmayacak, yeşil alan olacak desin. Hadi göreyim diyebiliyor mu? Diyemeyecekler. Sıkıla sıkıla yıktıkları stadyum yeşil alan olacak dediler. Bakacağız. Yeşil alan mı olacak ticarethaneler de olacak mı? Göreceğiz” şeklinde konuştu.