Bu marka telefonların ekranları ücretsiz değiştiriliyor Bu marka telefonların ekranları ücretsiz değiştiriliyor
Bu son macera, efsanevi ortaklıklarının en tehlikeli ve adrenalin dolu anlarını vaat ederken, izleyicilere unutulmaz bir aksiyon deneyimi sunuyor.

2020 yılının merakla beklenen üçüncü filmi "Bad Boys For Life" ile serinin dördüncü filminin olup olmayacağı çokça tartışıldı. Zira "For Life", serinin dördüncü filmi için mükemmel bir isim olabilirdi. Fakat bu isim üçüncü film için tercih edildi ve "For Life"ın büyük bir başarı yakalaması (90 milyon dolarlık bütçeyle 400 milyon dolardan fazla hasılat) Hollywood'un hemen başka bir filmle seriyi devam ettirmesini sağladı. "Bad Boys: Ride Or Die" başlığı altında gelen bu yeni film, Will Smith ve Martin Lawrence'ı bir kez daha polis Mike Lowrey ve Marcus Burnett olarak karşımıza çıkarıyor. Bu sefer, ikilinin patronu Joe Pantoliano'nun oynadığı karakter, şaibeli olaylarla suçlanıyor ve bu durum Mike ile Marcus'u dolaylı olarak kaçışa zorluyor.

Bu film, aynı zamanda Will Smith'in 2022 Oscarları'ndaki, talihsiz olayların ötesine geçme çabasının bir parçası olarak dikkat çekiyor. "Bad Boys: Ride Or Die", "For Life" yönetmenleri Adil & Bilall'ı geri getiriyor. Bu yönetmenler, ara dönemde Warner Bros tarafından ansızın rafa kaldırılan ve hiçbir zaman ekranlara gelmeyen "Batgirl" filmi üzerinde çalışmışlardı. "For Life" üzerindeki çalışmaları beğenilen yönetmenler, bu yeni filmde de daha fazla stil vaat ediyorlar – şık kompozisyonlar, drone çekimleri ve bir elden diğerine uçarken silaha kilitlenmiş çekici bir görüntü. Senaryo, "For Life"da da görev alan Chris Bremner'a ait. Kadroda ayrıca Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig ve Paola Nuñez gibi isimler yer alıyor.

"Ride Or Die", "For Life" kadar büyük bir sinema başarısı elde edecek mı? İleride "Bad Boys For Five"ı mı göreceğiz? Bu soruların cevabını film 5 Haziran'da sinemalarda gösterime girdiğinde alacağız.