Mahalleye kazandırılan yeni sondaj kuyusunun hizmete alınması kapsamında 1800 metre uzunluğunda içme suyu pompa hattı inşa ediliyor.

Aydın’ın Dört Bir Yanına Çerçioğlu Dokunuşu.. İlçelerin Altyapısına Yatırımlar Devam Ediyor (5)

Toplam 3 milyon 800 bin Türk Lirası yatırım bedeliyle gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin içme suyu altyapısı güçlendirilmiş haliyle vatandaşların hizmetine sunulacak.

Aydın’ın Dört Bir Yanına Çerçioğlu Dokunuşu.. İlçelerin Altyapısına Yatırımlar Devam Ediyor (6)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kent genelinde altyapı yatırımlarının devam edeceğini belirtti ve “Tüm ilçelerimizde alt ve üstyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Aydın’ın Dört Bir Yanına Çerçioğlu Dokunuşu.. İlçelerin Altyapısına Yatırımlar Devam Ediyor (3)

Aydınımızın için çalışıyor, hizmet ve projelerimizi kentimize kazandırıyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Aydın’ın Dört Bir Yanına Çerçioğlu Dokunuşu.. İlçelerin Altyapısına Yatırımlar Devam Ediyor (4)

Mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın’ın Dört Bir Yanına Çerçioğlu Dokunuşu.. İlçelerin Altyapısına Yatırımlar Devam Ediyor (2)