TOKİ'nin verdiği bilgilere göre, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunan konutlar, yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade seçeneğiyle alıcılara sunulacak.

Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde bulunan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneğiyle satışa sunulacak.

Konutlar için açık artırma 13 Aralık Çarşamba günü, iş yerleri için ise 14 Aralık Perşembe günü Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, teklifler "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresi üzerinden de iletilebilecek.

Açık artırmaya internet üzerinden katılım için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak. Ayrıca, açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından sağlanacak. Başvurular ve teminatlar, söz konusu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabileceği gibi, ayrıca "444 86 54" numaralı telefondan da bilgi alınabilecek.