Kaza, Efeler ilçesi Dağeymiri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyyar pide aracı olarak kullanılan 09 AAZ 31 plakalı kamyon sürücüsü, cuma namazı sonrasında Dağeymiri Mahallesi'ndeki pide hayrını tamamlayıp yola çıktı.

Aydın'da Seyyar Pide Arabası Devrildi 6

Geri dönüş esnasında pide malzemelerinin yüklü olduğu kamyonun henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kayboldu.

Aydın'da Seyyar Pide Arabası Devrildi 5

Virajda yan devrilen kamyon uçuruma doğru sürüklenirken, şans eseri yol kenarında bulunan zeytin ağacı ve yön tabelası, uçuruma sürüklenen kamyonu yol kenarında durdurdu.

Aydın'da Seyyar Pide Arabası Devrildi 4

Kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Aydın'da Seyyar Pide Arabası Devrildi 3İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Aydın'da Seyyar Pide Arabası Devrildi 2


Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Aydın'da Seyyar Pide Arabası Devrildi 1

Başkan Ömer Günel’den asparagas haberlere yalanlama: Davetli olduğum bir gecede içki ısmarlamam söz konusu değildir Başkan Ömer Günel’den asparagas haberlere yalanlama: Davetli olduğum bir gecede içki ısmarlamam söz konusu değildir

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır. 
 

Editör: Haber Aydın