Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün denetim çalışmaları, bölgedeki tarım uygulamalarının daha sürdürülebilir ve sağlıklı hale gelmesine katkı sağlarken tüketicilerin de güvenle meyve tüketmesine imkan tanıyor.

Aydın'da Pestisit Tehlikesi 5

İlçedeki tarımsal ürünlerin güvenliğini sağlamak ve tüketici sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen denetimler, üreticilerin bilinçlendirilmesi ve ürün kalitesinin artırılması açısından da büyük önem taşıyor.

Aydın'da yakalandı! Henüz 19 yaşında Aydın'da yakalandı! Henüz 19 yaşında

Aydın'da Pestisit Tehlikesi 6

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından hasat öncesi pestisit denetimleri kapsamında çilek ve erik numuneleri aldı.

Aydın'da Pestisit Tehlikesi 4

Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri hasat öncesi yapılan bu tür denetimlerin ürünlerdeki pestisit kalıntı oranlarının belirlenmesi ve yasal sınırların aşılmaması için kritik olduğunu vurgularken; üreticilere pestisit kullanımı konusunda dikkatli olmaları ve yasal mevzuata uygun hareket etmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır.