Türküleriyle ve komik kişiliğiyle herkesin tanıdığı ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, tıpkı babası gibi müzik sektörüne yönelmişti.
Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer'in kızı olan Gizem Tuncer, 1992 yılında Bodrum'da dünyaya gelmişti. Aldığı eğitimler dolayısıyla kendisinin oyuncu olacağı düşünülürken, birden müzik sektörüne atılma kararı almıştı.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 12.51.51 Pm

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması

Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem Tuncer, lise eğitimini de oyunculuk üzerine sürdürmüştü.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünden mezun olan Tuncer, ani bir kararla üniversiteyi müzik üzerine okumaya karar verdi. Lise eğitimi süresince Erol Sayan'dan nota, usul ve nazariyat dersleri de almasıyla gündeme gelmişti. Konservatuvar eğitimi süresince Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi isimlerle çalışmıştı.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 12.51.29 Pm

İlk sahne deneyimlerini babası Mahmut Tuncer'le birlikte yaşayan Gizem Tuncer, 2 buçuk ayda 40 kilo vermesiyle herkesi şaşkına çevirmişti.
90 kilodan 50 kiloya düşen Tuncer, zayıflama sürecinde bir ay boyunca günde üç öğün yumurta yediğini ve her gün bir saat koştuğunu anlatmıştı.
Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının konuğu olan Gizem Tuncer, Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 12.51.38 Pm

Özel hayatına ilişkin yaptığı açıklamalarla izleyenleri şaşırtacak olan Gizem Tuncer, 'Aşk mı para mı?' sorusuna 'İlk 2 sene aşk ama sonra para. Para yoksa ne yapacağız? Eve su, kira, aidat geliyor ben bunları tek ödemek istemem.' dedi.

Daha önce kullandığı "Parasız adam gereksiz adam" ifadeleri yeniden hatırlatılan Tuncer, "Ben yanımda çulsuz, donsuz ve cebine para ile kart koyacağım birini istemem" dedi.