Tutuksuz yargılanan sanık amca S.K. suçlamaları reddederken, aile içinde gerginlik tırmandı.

“İftiraya Uğruyorum” Savunması

Sanık S.K., daha önceki duruşmalarda olduğu gibi suçlamaları kabul etmedi. Yengesi H.K.’nin kendisini sevmediğini ve miras meselesinden dolayı iftiraya uğradığını iddia etti.

Bugünkü duruşmada ise baba T.K., eşinin yalan söylediğini savundu. T.K., kızının annesinin yönlendirmesiyle ifade verdiğini ileri sürerek, “Böyle bir şey olsaydı 2020’den beri anlatırdı” dedi. Ayrıca kızının başka erkek arkadaşları olduğunu öne sürerek kardeşine iftira atıldığını düşündüğünü söyledi.

Tanıklar Mağduru Destekledi

Duruşmada genç kızın arkadaşı ve öğretmeni tanık olarak dinlendi. Tanıklar, mağdurun 2023 yılında olayı anlattığını ve yalnızca amcası tarafından taciz edildiğini söylediğini ifade etti.

Adliye Koridorunda Darp Girişimi

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Ancak çıkışta baba T.K. ve sanık amca S.K., genç kızın yanına giderek, “Sen bizim özelimizi başkalarına mı anlatıyorsun?” diyerek darp girişiminde bulundu. Olayı mağdurun avukatı savcılığa taşıdı ve “Neden kendi kızına şiddet uyguluyorsun?” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Baba T.K. savunmasında kızına vurmadığını, yalnızca aile meselelerini başkalarına anlattığı için sinirlendiğini öne sürdü. Kızının kendisine “şerefsiz” dediğini de iddia etti.

Savcıdan Cezalandırma Talebi

Sanık avukatı, davada babanın yargılanmadığını hatırlatarak bu konuların dosya dışında tutulması gerektiğini savundu. Ancak savcı, baba T.K. ve amca S.K. hakkında cezalandırma talebinde bulundu.

Duruşmada ayrıca baba T.K., kızının okulda yaşadığı bazı olayları gündeme getirerek, kızının tuvalette zorla soyulduğunu iddia etti.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.