Aydın’da devam eden ve planlanan yatırımların ele alındığı toplantıda, ulaşım başta olmak üzere birçok önemli proje değerlendirildi.

Aydın’a Hizmet Hız Kesmiyor! Özlem Çerçioğlu’ndan Yatırım Zirvesi (3)

Özlem Çerçioğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız ve parti yöneticilerimizin katılımıyla, Aydınımıza kazandıracağımız yatırımların ve yürütülen çalışmaların değerlendirildiği koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantımızda, Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından 17 ilçemizde hayata geçirilecek toplam 1.5 milyar lira tutarındaki yol yatırımlarını kapsamlı şekilde ele aldık. Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artıracak projelerin planlama ve uygulama süreçlerini değerlendirerek, ilimize yapılacak yeni yatırımların en hızlı ve verimli şekilde tamamlanması konusunu da karara bağladık.

Ayrıca yapımında %50 seviyesine ulaşılan Yeni Dört Yol Köprülü Kavşağı Projesi ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek yeni kavşak projelerini değerlendirdik.

Toplantımızda; önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız AYBAN Projesi’nin detaylarını görüştük, AYBAN Projesi’nin ikinci etabını değerlendirdik.

Aydın’ın 17 ilçesinde eşit ve adil hizmet anlayışıyla yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Şehrimize kazandırdığımız ve kazandıracağımız tüm projelerde güçlü desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz.

Aydınımıza kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Aydın’a Hizmet Hız Kesmiyor! Özlem Çerçioğlu’ndan Yatırım Zirvesi (4)