Edinilen bilgilere göre, Işıklı Mahallesi Arkbaşı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler çevredeki alanı etkisi altına alırken, yangın sırasında bölgede bulunan bir at da alevlerin arasında kaldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle alevlerin arasında kalan at güvenli bölgeye çıkarılarak kurtarıldı.
Uzun süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmalarının yapıldığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Alevlerin arasında kaldı, son anda kurtarıldı
Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi Arkbaşı mevkiinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan at, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.
Trend Haberler
93 yaşındaki şüpheli cezaevine gönderildi
Çerçioğlu’ndan Aydın için gece gündüz mesai: 22 milyonluk projede çalışmalar başladı
Müstehcen içerik soruşturmasında flaş karar.. Listede tanınmış isimler de var
Aydın Bozdoğan’daki evden çıkanlar mide bulandırdı
Kredi kartı sahiplerini ilgilendiriyor.. Sadece 7 gün var
Aydın’da genç güvenlik görevlisi yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.. Hastalıkla mücadele ediyordu





