AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, daha önce 2 kez büyük farkla yenildiği CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun karşısında yeniden seçimlere giriyor. Yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında CHP’li Çerçioğlu’nun çok gerisinde çıkan AKP’li Savaş, sahada vatandaştan gelen tepkilerin de artmasıyla iftira siyasetine sarıldı. 

Savaş’ın iftiralarına sosyal medya üzerinden yanıt veren Aydınlılar, Mustafa Savaş’ın seçimi kaybettikten sonra milletvekilliği görevine devam edeceğini, bir milletvekiline de iftira atmanın hiç yakışmadığını söyledi. 

Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

“Büyükşehir’de müfettişten bol ne var?”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm denetimlerden alnının akıyla çıktığını söyleyen vatandaşlar, “Büyükşehir’e gelen giden müfettişin sayısını kendileri bile unutmuştur. Her denetimden alnının akıyla çıkan Aydın Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na güveniyoruz” ifadelerini kullandı. 

Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarından memnun

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarından memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, emekli kart gibi sosyal projelerin kendilerine nefes aldırdığını belirtti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Aydınlılar, “31 Mart’ta sandığa gittiğimizde her zaman bizim yanımızda olana oy vereceğiz” şeklinde konuştu.