Kuşadası'ndaki gösteri ilgiyle izlendi Kuşadası'ndaki gösteri ilgiyle izlendi

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Didim İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleşen ziyarette, Kabak iş dünyasının ve kentin sorunlarının farkında olduklarını vurgulayarak çözüm önerileriyle projelerini detaylarıyla aktardı

“BAMBAŞKA BİR DİDİM MÜMKÜN” 

Yoğun katılım ve ilgiyle karşılanan ziyarette AK Parti’li Kabak, Didim'e hizmet etmek için göreve talip olduğunu ve kendilerine fırsat verildiği takdirde kayıp yılları telafi edeceklerini söyledi. Hazırladıkları 42 adet vizyon projeyi hızlı bir şekilde hayata geçirerek Didim'i turizmden kentleşmeye, sosyal hizmetlerden sanat kültüre, spordan sağlığa birçok alanda hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için çalışacaklarını belirtti. Kabak ayrıca ziyarette yaptığı açıklamalarında kentin ortak akılla yönetileceğini ve 5 yıl sonra bambaşka bir Didim'i hep birlikte mümkün kılacaklarını vurguladı. 

Didim Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Teke de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kabak'tan Didim'in sorunlarına dair çözüm önerileri dinledi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: Haber Aydın