Anne kedi yardım istedi, kuyuya düşen yavrusu böyle kurtarıldı Anne kedi yardım istedi, kuyuya düşen yavrusu böyle kurtarıldı

AK Parti Kuşadası’nda Esat Altungün’ün adaylığının geri çevrilmesiyle başlayan kriz devam ediyor. Altungün’ün parti yöneticilerine hakkındaki kararı söylediği, yöneticilerin ise sorun olmayacağını belirttiği iddia edilmişti. Altungün aday olarak başladığı kampanyada binlerce lira harcamış, adaylığı geri çevrilince eşiyle yola devam edilmesi önerisini getirmişti. Altungün’ün bu önerisine de parti yöneticilerinin sıcak baktığı ancak son gün Mustafa Gökçe’nin atandığı bilgisine ulaşıldı.

Nispet yapar gibi fotoğraf yayınladılar

Altungün’ün AK Parti’den istifasının ardından AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz ve yeni aday Mustafa Gökçe, partililer ile birlikte güldükleri bir anın görüntüsünü sosyal medyada yayınladı. 

Yayınlanan görüntü, partiden istifa ettiğini duyuran Esat Altungün’e gönderme olarak değerlendirildi. Altungün’ün AK Parti’nin yeni adayı Mustafa Gökçe’yi desteklemeyeceği bilgisine ulaşıldı.